23948sdkhjf

Trygt arbejdsmiljø med afskærmninger - System Standex

Tilbydes
Udløber
25. september 2021

System Standex har igennem Coronakrisen hjulpet institutioner og virksomheder med sikkerhedstiltag til forebyggelse af smitte med COVID-19. Vi har bl.a. lavet en lang række løsninger for Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet.

I denne tid er det vigtigt at holde gang i hjulene på arbejdspladserne og samtidig passe godt på hinanden.
Afskærmning af arbejdspladser og arbejdsstationer skaber større tryghed på arbejdspladsen og i det offentlige.

Vores

Covid-19 afskærmninger

kan anvendes i mange forskellige miljøer herunder kontorer, receptioner, kantiner, uddannelsessteder, sygehuse og i produktionsafdelinger.

Vi konstruerer bl.a. skillevægge mellem skriveborde og rumdelere i storrumskontorer. Med vores modulære systemer i aluminium kan du løbende ændre indretningen, så det passer til din arbejdsplads.

Ved kassen i butikken eller kantinen kan det være svært og holde tilstrækkelig afstand, og her tilbyder vi en række løsninger med gennemsigtige

skærmvægge

som fritstående standere, nedhængt fra loftet eller integreret i betjeningsmiljøet. Derved er der et beskyttende lag imellem kunden og medarbejderen, hvor der stadig er fuld synlighed imellem dem.

Til receptionsområder har vi bl.a. fremstillet bordafskærmninger med luftrum under, så det er nemt at udveksle papirer og stadig have det beskyttende lag foran sig.

Alle vores skærmvægge og afskærmninger skræddersys efter dine ønskede mål og design.
Udbyder
System Standex A/S

System Standex A/S
Herluf Trolles Vej 140
5220 Odense SØ
Danmark

System Standex
Telefon: +45 66156615

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.144