23948sdkhjf

Knowhow og nytænkning skaber skræddersyede løsninger i ultra højstyrkebeton

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Et af de store projekter vi har været en del af er Louvre i Abu Dhabi, der er et ekseptionelt arkitektonisk værk designet af den prisbelønnede arktiekt Jean Nouvel. Museet er designet som en ”micro-city”, en øgruppe i havet, som består af 55 bygninger, der alle er beklædte med hvid Contec UHPC (Ultra High Performance Concrete) både udvendigt og indvendigt.

For at designerens vision kunne komme til live udviklede Contec Group nye processer, teknikker og egenskaber for de tusindvis af UHPC-facadepaneler som beklæder museets 55 bygninger. Teknologien og de specielle støbemetoder, der blev udviklet i projektet, gjorde det muligt at kombinere ultrahøj styrke med unikke overfladedesigns, hvilket sikrede arkitekten mere spillerum for udtryk og detaljer i bygningsværket.

Det var muligt for Contec Group at nytænke eksisterende metoder til byggeriet grundet mange års erfaring og knowhow indenfor højstyrkebeton. Disse kvalifikationer, blandet med en stor mængde passion og engagement, gjorde at vi kunne tage udfordringen op med et så stort og spektakulært projekt.

Er du interesseret i en helt unik løsning designet til et specifikt projekt, sted eller formål, og vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Ring til os på 86280290 eller se nærmere på www.contec-prefab.com.
Udbyder
Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark

Emilie Kusk Furbo
Telefon: +45 86280290

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125