23948sdkhjf

DIS Global Team – giver dig specialkompetencer på tværs af landegrænser

Tilbydes
Udløber
17. december 2020

Global Team, der arbejder på tværs af landegrænser, kan overtage hele eller dele af opgaven, hvilket giver dig som kunde adgang til specialviden, gennemsigtighed og frem for alt en hurtigere proces fra udfordring til løsning.

Med et Global Team-setup kan du skalere din teknologiorganisation til meget konkurrencedygtige omkostninger eller få adgang til vores meget efterspurgte eksperter. Sammen med dig definerer vi behovet og det rigtige setup for projektet, hvorefter et tilpasset team arbejder videre med projektet. Vores medarbejdere har alle en solid teoretisk og praktisk baggrund og er specialister inden for deres respektive områder. Alle brænder for teknologi, er innovative og fleksible og er blandt de bedste inden for deres felt.

Tidligere sagt om Global Team:

"Vi har arbejdet et par år på den her måde. Fordelen for os ved kun at have én konsulent siddende på vores kontor og op til fem konsulenter bag ved ham, er at vi kun har et 'point of contact'. På den måde skal vores egne folk ikke koordinere med fem konsulenter, men kun med den ene, vi har siddende på kontoret. Vi får i princippet fem mands arbejde ved kun at tale med én. Det giver os også et mere enkelt informationsflow, da koordineringen af delopgaver bliver varetaget i DIS. Det kræver selvfølgelig, at vi er skarpe på at beskrive de arbejdspakker, vi sender ud."
- Manager Christian Krogh, Vestas.

"Fordelen ved at arbejde med Global Team er den fleksibilitet, det giver. Vi har én mand fra DIS siddende hos os, som kan sende opgaver ud til sit team af DIS-konsulenter. Så kan vi hurtigere sætte et projekt i gang og få det ud over stepperne – og om nødvendigt skrue ned igen."
- Personaleleder Jonas Marsbøl, mekanikafdelingen i GomSpace.

*
Alle data behandles og beskyttes i henhold til vores ISO9001-certificering. Vores kontorer har projekthoteller med individuelt låste døre, så du som kunde kan definere, hvem der skal have adgang til projekthotellet. Vi håndterer transport af it-udstyr på tværs af grænser.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om mulighederne med Global Team.
Udbyder
Dansk IngeniørService A/S
Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark

Telefon: +45 87387450

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.12