23948sdkhjf

Renovering og ombygning af lejligheder, huse og ejendomme

Tilbydes
Udløber
11. oktober 2024

Hos Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S ved Kastrup på Amager tilbyder vi ombygning og renovering af alle slags ejendomme, bygninger, boligkomplekser, huse og lokaler på Frederiksberg og i hele København.

​En ombygning kan skabe nyt liv og bedre rammer i hjemmet eller på arbejdspladsen, og den kan være et alternativ til at flytte i en ny bolig, optimere forretningsgange eller indeklima i en erhvervsejendom eller på et hospital.

Skab lyse og praktiske rum med en ombygning
Mange vælger at få foretaget en renovering eller en ombygning for at få mere moderne og åbne rum.

Det gælder på arbejdspladsen, i skolelokalet og i den private bolig. Det er i det hele taget blevet mere normalt at indrette sig med bedre lysindfald og større rum end tidligere. Vi vil have lyse rum med plads til at finde ro og lade op til en travl hverdag.

​Du kan også vælge en ombygning, hvis du har fundet en drømmebolig, som ikke har en drømmeopdeling af rummene, eller hvis børnene er flyttet hjemmefra. Det kan også bare være noget, som du har drømt om i mange år.

​Vi fokuserer altid på det gode samarbejde undervejs i ombygningsprojekter, så beboerne og brugerne oplever færrest mulige gener, og vi besætter alle relevante fagentrepriser via en udbudsrunde blandt vores samarbejdspartnere, så vi kan præsentere en god pris.
Udbyder
Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S

Tømrerfirma Bjørn Svendsen A/S
Jorisvej 21C
2300 København S
Danmark

Benny Svendsen
Telefon: +45 32340130

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125