23948sdkhjf

Helt rent vand til privaten

Tilbydes
Udløber
31. december 2020

BIN-X introducerer Home System til private boliger og beboelsesejendomme, der sikrer bakteriefrit drikkevand, lækkert badevand og reducerer kalk - helt uden brug af kemi!

Helt rent vand

Home System fjerner sundhedsskadelige bakterier og legionella, der vokser i vandrør og varmtvandsbeholdere. Ligeledes reduceres kalken i vandet, som har positiv effekt på eks. kalkaflejringer i vandhaner, vaskemaskiner, kaffemaskiner, på fliser og glasvægge. Derfor kan eks. rengøring af badeværelser blive nemmere.

Miljøvenligt & driftsøkonomisk

Drikkevandets naturlige smag og mineralindhold bevares, da Home System ikke skal bruge kemi. I øvrigt skal det hverken tilsluttes strøm eller afløb. 

-Desuden GDV Godkendt!

Plug n' play

En autoriseret VVS-installatør kan let montere systemet, ved vandstikket eller under håndvaske. Derefter passer det fuldstændigt sig selv og har meget lang levetid ved blot ét årligt serviceeftersyn.

Pris efter behov

Systemet findes i tre størrelser. Vi hjælper med at beregne de enkelte kunders behov ud fra personantal i boligen + boligens størrelse.

Vi glæder os til at få BIN-X i private hjem og beboelsesejendomme og håber endvidere at produktet vil være attraktivt for VVS udbydere og ikke mindst entreprenørfirmaer, der vil sikre bedst mulig vandkvalitet i nye boligprojekter; på driftsikker og miljøvenlig vis! 

Kontakt George for at få mere viden 40767627 eller se mere på

bin-x.com
Udbyder
BIN-X
Møllevej 9, K1
2990 Nivå
Danmark

George Binau
Telefon: +45 45767628

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11