23948sdkhjf

Wilno Rustfri ApS - En unik kombination af egen produktion og importør af storkøkkenmaskiner

Tilbydes
Udløber
20. november 2025

Wilno Rustfri har i over 30 år produceret rustfrit køkkeninventar efter mål og altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.

Vores vigtigste kompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, stikvogne, rullende materiel, kølediske, madtransportvogne og diverse specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener. Vi har ingen standardvarer – alt produceres efter mål.

I alle årene har Wilno Rustfri produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, caféer, burgerkæder, plejehjem, skoler og firmakantiner – både som enkeltopgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer.

ENGAGEMENT OG INDLEVELSE
På baggrund af mange års erfaring, er vi en kompetent sparringspartner med hensyn til rådgivning om køkkenets indretning og funktionalitet. Vi udfører vores arbejde med indlevelse og lægger stor vægt på kvalitet og en flot finish.

INGEN FORDYRENDE MELLEMLED
Hos Wilno Rustfri huser vi både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled samt at den direkte dialog mellem kunden og vores produktion giver en hurtigere gensidig forståelse.

TOTALLØSNING – MERE END EGEN PRODUKTION
En totalløsning hos Wilno Rustfri omfatter muligheden for at supplere med storkøkkenmaskiner. Her består vores sortiment af kvalitetsprodukter fra de italienske producenter Electrolux, Samaref og Comenda –hvor vi er eneimportører af Samaref i Danmark. Sortimentet dækker produkter inden for køl/frys, ovne,  koge-/stegeudstyr og opvaskemaskiner. Besøg

Nørgaard Storkøkkener

 og se vores sortiment.

Wilno Rustfri ApS
Bøgeskovvej 1
3490 Kvistgård
T: 49139132

www.wilno.dk
Udbyder
Wilno Rustfri ApS

Wilno Rustfri ApS
Bøgeskovvej 1
3490 Kvistgård
Danmark

Irene Johannessen
Telefon: +45 49139132

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14