23948sdkhjf

Din lokale leverandør af hydraulik og pneumatik: Rasm. Holbeck Hydraulik - ParkerStore Odense

Tilbydes
Udløber
31. januar 2023

ParkerStore i Odense er Europas største

Rasm. Holbeck Hydraulik er en certificeret Parker distributør med egen ParkerStore beliggende i Odense tæt på den fynske motorvejsafkørsel 52.

Vi tilbyder salg og rådgivning af hydraulik, pneumatik og forbindelseskomponenter. Vores kerneprodukter omfatter et bredt udvalg af slanger, fittings og adaptere. Vi tilbyder markedets bredeste kvalitetssortiment produceret af Parker Hannifin. Parker Hannifin er verdens førende producent af komponenter og systemer, der styrer bevægelse og regulerer flow af væsker og gasser.

Vi kan derfor garantere, at vores produkter er de mest pålidelige på markedet, og er af høj kvalitet hvor sikkerhed er i højsæde. Som supplement til vores produktprogram, råder vi også over en lang række andre produktgrupper, der løbende udvides og revideres.

 

Kig forbi i vores butik

Vi har Europas største ParkerStore med butik og lager, hvor du kan komme forbi og hente de komponenter du mangler, når dit behov opstår. Uanset hvilken applikation du har, så har vi løsningen. Vores brede produktsortiment sikrer, at du kan få, den type komponent du mangler i den rette størrelse.

Hvad enten du skal have skiftet hydraulikslange i en entreprenørmaskine, målt trykket i et hydrauliksystem eller udskiftet ventilen i et pneumatisk system, så er vi altid klar til at hjælpe dig, og tilbyde den løsning der passer bedst til dit behov.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller kontakt os på tlf. 63128300 eller mail parkerStore@holbeck.dk. Vi har altid kaffe klar på kanden.                                                                                                                                    

Se mere om vores virksomhed på:

hymatik.com
Udbyder
Hymatik ApS

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Danmark

Michael Harder
Telefon: +45 40288210

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141