LEAN Six Sigma underviseren som altid scorer højt blandt medarbejderne og kursisterne

I alt DKK 12.000 ekskl. moms Tilbydes
Oprettet
Udløber
4. juli 2019

Torben Kjær Madsen er uddannet Six Sigma Master Black Belt og en af de få danske undervisere i alle niveauer af LEAN og Six Sigma. Desuden uddannet og underviser i LEAN værktøjerne.

Med uddannelsen i HD afsætning, en baggrund som logistikchef og ejer af PersonProfil KYBE® har han både et afsætnings- og menneskeligt perspektiv.

Torben har gennemført mange LEAN og Six Sigma projekter i praksis, hvor flere har givet 7-cifrede positive resultater. Han har mere end 20 års erfaring fra private og offentlige virksomheder samt kommuner, der ønsker at få optimeret både administrative og produktive arbejdsprocesser.

Virksomheder som Danish Crown Pork, Frøslev Træ A/S og Modulex A/S har Torben som fast facilitator af proces effektivisering samt LEAN og Six Sigma underviser.

Vores kunder fortæller, at de ser Torben som et naturtalent i at møde andre mennesker, der hvor de er. Balancen med at være både faglig og menneskelig stærk, er en helt unik evne Torben besidder. Han er utrolig vellidt af alle kunder.

Torben underviser i alle kurser under:

 

Kontakt:

E: torben@c-value.dk

M: 5089 6000
Udbyder
C-Value®
Essen 27 C
6000 Kolding
Danmark

Torben Kjær Madsen
Telefon: +45 50896000


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.189