23948sdkhjf

Eksperter i velfærdsteknologiske hjælpemidler på Fyn, Sjælland og Jylland

Tilbydes
Udløber
1. september 2019

Leder du efter en dygtig og professionel virksomhed med ekspertise inden for velfærdsteknologiske hjælpemidler? Skal det være hjælpemidler til demente eller hjælpemidler til ALS patienter?

Hos FLT Alarmer ApS i Nyborg på Fyn er vi eksperter inden for diverse opgaver med velfærdsteknologiske hjælpemidler til både ældre og handicappede, og vi arbejder for både private og det offentlige (plejehjem mm.) samt for det private erhvervsliv. Vi arbejder med hjælpemidler overalt i Danmark.

Om vores velfærdsteknologiske hjælpemidler til ældre og handicappede
Vi tilbyder et meget bredt udvalg af produkter til både handicappede og ældre. Nedenfor kan du læse om et kort udsnit af disse hjælpemidler:

Til ældre – vi kan bl.a. tilbyde hjælpemidler til forebyggelse af faldulykker / faldforebyggelse (man down sender MD900, sengevagt PIR-900, lys slave LS-900, Controller CT-900 og meget andet).
Vi kan også tilbyde hjælpemidler til demente herunder bl.a. ledsagerkald, trædemåtter, komfurvagt, sengevagt og meget andet.

Til handicappede – vi tilbyder indenfor hjælpemidler til handicappede, et stort udvalg af produkter inden for omverdenskontrol / omgivelseskontrol. Det kan bl.a. være HouseMate, ClickToPhone, GEWA, fingerkontakter, kindkontakter, muskelkontakter, mikroletkontakter, epilepsialarmer, internt kald og meget mere.

Læs om velfærdsteknologiske hjælpemidler her
Hvis du ønsker mere generel viden om vores mange forskellige produkter, eller hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt eller en specifik ydelse, er du altid velkommen til at kontakte os hos FLT Alarmer ApS på Fyn på tlf. 65 31 06 51 eller på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen - Flemming Larsen
FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg
Udbyder
FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg
Danmark

Flemming Larsen
Telefon: +45 65310651
Fax: +45 65310851


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.316