Faldforebyggelse – professionel forebyggelse af faldulykker blandt ældre

Tilbydes
Udløber
29. maj 2019

Faldforebyggelse er i kommuner et område som bliver - og med god grund - taget alvorligt. Faldulykker blandt ældre er desværre et hyppigt problem, og efterlader både de ældre, deres pårørende og eventuelle tilknyttede plejere i en ubehagelig situation.

Faldforebyggelse er med til at mindske risikoen på skader på den ældre, ligesom det også giver en dejlig ro i maven for både de pårørende, og de plejere som skal tage sig af patienten.


Mindsk risikoen for faldulykker - hvad tilbyder vi inden for faldforebyggelse
Forebyggelse af faldulykker blandt ældre kan bestå af mange forskellige ting. Der kan være ernærings- og kostmæssige ting der skal kigges på, ligesom de velfærdsteknologiske hjælpemidler også kan være en stor del af en god og effektiv faldforebyggelse af faldulykker.

Hos FLT Alarmer ApS kan vi tage os af de velfærdsteknologiske hjælpemidler, som skal være med til at forebygge faldulykken.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for at opsætte et system til faldforebyggelse, som automatisk registrerer hvis brugeren rejser sig fra sengen om natten. Systemet tænder ved registreringen, automatisk for nogle lys-enheder, som derved lyser op hele veje fra sengen til eksempelvis toilettet.
Samtidig kan systemet også udløse en alarm, hvis brugere ikke er tilbage igen efter et foruddefineret tidspunkt.

Vi tilbyder inden for faldforebyggelse blandt ældre flere forskellige produkter bl.a.:
Controller CT-900, Lys slave LS-900, Man Down sender MD900 og Sengevagt PIR-900. Du kan læse mere om de forskellige produkter på vores hjemmeside.


Kontakt os om faldforebyggelse
Hvis du har specifikke spørgsmål til et bestemt produkt, eller hvis du blot ønsker generel information om vores forskellige arbejdsområder, kan du altid kontakte os på tlf. 65 31 06 51.

Vi arbejder både for private og plejesektoren i det offentlige herunder mange forskellige plejehjem.

Vi er beliggende i Nyborg på Fyn, men har også kunder på hele Sjælland og Jylland. Vi har bl.a. mange kunder i København, Århus, Aalborg og Odense.

FLT Alarmer ApS – Flemming Larsen Technology
Udbyder
FLT Alarmer ApS
Fjordparken 36
5800 Nyborg
Danmark

Flemming Larsen
Telefon: +45 65310651
Fax: +45 65310851


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.208