23948sdkhjf

Er dit byggeprojekt ansvarligt?

Tilbydes
Udløber
18. maj 2022

Bæredygtighed er et vigtigt tema for byggesektoren, og træ er på vej frem som et klima- og miljøvenligt byggemateriale. Med en FSC®-projektcertificering kan du vise dine kunder og investorer, at dit byggeri tager ansvarligt indkøb af træ alvorligt.

Et FSC-projektcertifikat dokumenterer mængden af FSC-certificeret træ anvendt i et byggeprojekt. Alle bygge- og anlægsprojekter kan certificeres – lige fra en kulisse i et TV-studie til et stort boligkompleks. Der findes to typer af projektcertificering:
• Fuld projektcertificering, hvor al træholdigt materiale anvendt i byggeriet er enten FSC-certificeret eller genbrugsmateriale
• Partiel projektcertificering, hvor kun dele af byggeriets træ er FSC-godkendt.

Vi har leveret FSC-services siden 1997 og har i dag knap 7.000 FSC-certificerede kunder globalt. Vi har kendskab til hele træets handelskæde, fra savværker til produktionsindustri, handelsvirksomheder og den grafiske branche.

Vi hjælper jer hele vejen igennem certificeringen trin for trin: fra afklaring af jeres præcise behov til forberedelse og gennemførelse af det første kontrolbesøg.

FSC®A000535
Udbyder
NEPCon Certificering - Preferred by Nature

NEPCon Certificering - Preferred by Nature
Søren Frichs Vej 38K, 1.
8230 Åbyhøj
Danmark

Kent Skovgaard
Telefon: +45 3156 5927
Fax: +45 86181012

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156