23948sdkhjf

Bogense Plast - Systemleverandør

Tilbydes
Udløber
2. februar 2021

Montage afdelingen i Bogense Plast kan tilbyde levering af totalløsninger som omfatter komplette produkter og systemer. Afdelingen råder over et areal på 1000 m2 installeret med fleksible og mobile montagestationer, som gør det muligt for os at tilpasse montagen efter nye forespørgsler og behov. Vores styresystemer og lagrer sætter os i stand til at tilbyde komplette logistikløsninger, hvor vi står for hele processen lige fra ordremodtagelse over produktion, montage, emballering og forsendelse.

Flere af vores montagestationer er udstyret med Telsonic utralydssvejsere, hvor vi kan sammensvejse forskellige metaller og plast, som f.eks. i terminalboksene til Siemens.

I vores montage afdeling er det også muligt for os at pakke de færdige produkter i kundens eget emballagedesign. Det betyder, at vi kan levere direkte til f.eks. distributions-lagrer eller endda direkte til butikkerne efter kundens ønske.

Vores styresystemer og lagrer sætter os i stand til at tilbyde komplette logistikløsninger, hvor vi står for hele processen lige fra ordremodtagelse over produktion, montage, emballering og forsendelse.

Se mere om dine muligheder for

pakning

.
Udbyder
Bogense Plast A/S
Fynsvej 14
5400 Bogense
Danmark

Telefon: +45 64811488

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125