23948sdkhjf

Lad os klare vasketøjet

Tilbydes
Udløber
22. juli 2022

En lettere dagligdag
Med DFD Borgervask skal I ikke bruge kostbar tid på vask af borgernes private tøj. Det kan I overlade til os. Vi afhenter det urene tøj, linned og andre vaskbare tekstiler på plejecenteret, og I får det rene tøj retur individuelt pakket – klar til at lægge direkte i hver enkelt borgers skab.

Spar tid og kræfter
Med DFD Borgervask er alle omkostninger enkle at budgettere. Løsningen sparer jer udgifter til drift af vaskeanlæg og tid på håndtering af vasketøj. Samtidig sikrer professionel håndtering af vasketøjet en forbedret hygiejne på plejecenteret og et forbedret arbejdsmiljø, som skåner personalet.

Rent tøj uden besvær
Borgeren lægger sit tøj til vask i den personligt mærkede vaskesæk i boligen. Efter aftale afhenter vi vaskesækkene i plejecenteret og returnerer rent tøj.

Individuelle hensyn
Med diskret mærkning af borgernes tøj kan det nemt identificeres. På den måde undgår vi at skulle samle det urene tøj i vaskenet under vask og derved gå på kompromis med kvalitet og finish.
I stedet vasker vi det enkelte tøj efter dets vaskeanvisning, så alt bliver vasket ved rette temperatur og program. Tøjet bliver tumblet tørt, mens uld og andet sart skånsomt bliver hængt til tørre på vaskeriet. Processen sikrer, at tøjet bliver helt rent og holder sig pænt.

Læs mere her
Udbyder
De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark

Telefon: +45 39750211
Fax: +45 39750225


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.174