23948sdkhjf

Total Denmark A/S

TOTAL DENMARK A/S er datterselskab i den franske oliekoncern Total. Total er verdens fjerdestørste olie- og energiselskab, og har selskaber i mere end 130 lande og har 145.000 ansatte. Total beskæftiger sig med hele energikæden fra råstofudvinding og raffinering til produktion af smøremidler, bitumen, specialvæsker, flybrændstof 

Forretningsområder
Vores sortiment omfatter smøremidler til personvogne og varebiler, lastvogne og busser, entreprenører, landbrug, marinen og alle typer af industri.

Udover smøremidler sælger vi også bitumen og kemiske specialvæsker.

Total har konsolideret sit ry som specialist inden for forskellige industrisektorer: fødevareforarbejdning, træ, papir, pap, kemi, byggeri/infrastruktur, energi, minedrift og materialer, gummi, tekstil, metalforarbejdning osv. og tilbyder vores kunder komplette smøreløsninger.

Sikkerhed for mennesker og udstyr er afgørende ved brug af et smøremiddel. Total's produkter overholder derfor de strengeste kvalitetsstandarder, og større udstyrsfabrikanter har bekræftet, at vores produkter opfylder de strengeste specifikationer.

Produktion og lagerfaciliteter
TOTAL DENMARK A/S har centralt lager for de nordiske lande samt analyselaboratorium, og kan derfor tilbyde en kort leveringstid.

Historie
Vores virksomhed i Danmark daterer tilbage til 1894, hvor Theodor Møllers Olieraffinaderi blev grundlagt. I 1981, hvor virksomheden hed Eterna Olie A/S blev den opkøbt af den franske oliekoncern Elf Aquitaine.

I 2001 fusionerede TOTALFINA med ELF Aquataine og dannede dermed koncernen TotalFinaElf. 12. juni 2003 ændrede koncernen navn til et kortere mere sigende navn TOTAL, der indikerer koncernens involvering i hele energikæden.

I Danmark skiftede vi i forlængelse heraf navn til TOTAL Lubricants Denmark A/S samme dag, da vores forretningsområde var Lubricants/smøremidler.

Vi udvidede vores forretningsområde til også at omfatte specialvæsker i marts 2004, hvorfor vi skiftede navn til TOTAL DENMARK A/S den 18. marts 2004.

Tilmeld vores nyhedsbrev her

Nyheder

Se produktkatalog

Fakta om Total Denmark A/S

Adresse
Total Denmark A/S
Amerika Plads 29
2100 København Ø
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 45813701

CVR nummer: DK63855618

P nummer: 1002178627

Ansatte: 54

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anja Slot

Ole Osric
Afdeling: Salgsteam
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 20 99 62 11

Signe Sørensen
Stilling: Digital Marketing Specialist

Send til en kollega

0.157