23948sdkhjf
Del siden

BM Autoteknik A/S

Benno Larsen og Mogens Nørlem brugte deres første navne initialer til at lave navnet på firmaet, som de startede i 1977 - BM Autoteknik A/S.

Deres vision var, at designe og producere verdens første elektroniske bremseprøvestand med belastningssystem for lastbiler, som var hurtigere og mere effektiv end andre kendte systemer. Deres mål var, at sætte standarden og deres mål lykkedes.

I dag er BM et stærkt finansielt firma, som eksporterer til mere end 25 lande i verden. BM kan i dag tilbyde den bredeste og dybeste produktlinie, som omhandler bremseprøvestande og andre tilhørende produkter.

BM Autoteknik A/S tilbyder desuden et IT-system, BM FlexCheck, der kan "lime" både BM produkter og tredjeparts produkter sammen, således de fungerer som en komplet integreret enhed. BM FlexCheck omfatter således funktioner der både rummer det produktive system, landsdækkende link af data fra egne synshaller og værksteder, ledelsens overvågningsværktøjer og rapportering samt hjemmeside med booking - integreret hele vejen ned til produktionssystem.

BM Autoteknik A/S har ca. 50 ansatte.

BM Autoteknik A/S
Erhvervsparken 7
9632 Møldrup
Danmark
CVR nummer: DK10054621
P nummer: 1002631954
50

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063