23948sdkhjf

Beritech

Beritech gruppen

Læs om  Beritech Manufacturing og Beritech Solutions herunder.

 

Beritech Manufacturing - Stålbearbejdning fra konstruktion til færdigt produkt

Beritech Manufacturing er din partner i hele forsyningskæden. Vi er klar til at tage ansvar for både konstruktion, planlægning, indkøb, produktion, kvalitetssikring og levering. Vores store teknologiske maskinpark, kombineret med grundig kvalitetskontrol og dygtige medarbejdere – giver os den ekspertviden og de kompetencer der skal til, for at være førende leverandør indenfor stålbearbejdning.

Ved at samle hele produktionen i vores faciliteter, kan vi øge dit output og reducere dine omkostninger. Du undgår fordyrende mellemled, kommunikationsbrist mellem forskellige underleverandører og forsinkede leverancer. Vi udvikler os konstant på områderne pris, kvalitet og leveringsevne. Og udvider løbende med nye kompetencer og maskineri for at optimere både produkt og værdikæde.

Vores kompetencer – dine muligheder

Hvad enten du har behov for halvfabrikata eller totalløsninger, så er vores maskiner og kompetencer til din rådighed. Vi tilbyder konstruktion, rørlaserskæring, pladebearbejdning, afgratning, svejsning, overfladebehandling, CNC - bearbejdning og pakning. Alle processer har dine behov som omdrejsningpunkt. Vi leverer som aftalt, og er konkurrencedygtige på både små og store serieproduktioner. 

 

Beritech Solutions - Procesanlæg til fødevare- og bryggerisektoren

I Beritech Solutions projekterer og udvikler vi procesanlæg til fødevare- og bryggerisektoren. Vi kan hjælpe med procesanlæg til både produktion og rengøring. Som rådgivende ingeniører ved vi, at effektivitet og optimering altid skal være blandt de væsentligste parametre i de løsninger, vi leverer. Vi skræddersyr til dit konkrete behov, så du får projekteret lige præcis det anlæg du har behov for. 

Vores synergi i Beritech Gruppen betyder, at de procesanlæg vi udvikler og projekterer i Beritech Solutions kan produceres og bygges i vores produktionsfaciliteter i Beritech Manufacturing. 

Fakta om Beritech

Adresse
Beritech
Svendborgvej 5
9220 Aalborg Ø

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98777979

Fax: +45 98777978

CVR nummer: DK33395051

P nummer: 1016597070

Ansatte: 40

Kontaktpersoner

Bent Larsen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 22246658
Claus Bilde
Afdeling: Økonomiafdeling
Stilling: Økonomichef

Send til en kollega

0.144