23948sdkhjf

NORTO ApS

NORTO er et nordisk design- og interiørbrand med et produktsortiment inden for bæredygtige loft- og vægbeklædninger samt gulv- og køkkenløsninger i massivt resttræ. Produkterne er fremstillet af træ, der er blevet til overs i træindustrien.

Vores bæredygtige træinteriør til lofter, vægge, køkken eller gulve bruges i alt fra private boliger til virksomheder og offentlige bygninger.

Produkterne er skabt ud fra gode håndværksmæssige traditioner, en nordisk designfilosofi samt solide naturmaterialer med udgangspunkt i en bæredygtig tankegang. Vores bæredygtige produkter i resttræ giver utallige muligheder for at skabe personlige design- og indretningsløsninger. Alle træprodukter i vores produktsortiment er fremstillet af fyrretræ, men produkterne har vidt forskellige designudtryk.

Læs mere om vores produkter

NORTO er grundlagt i 2018 og er historien om et design- og interiørbrand skabt i Vinderup i Vestjylland. Vinderup Træindustri (VTI) har i over 40 år produceret limtræ til møbel- og vinduesindustrien og byggemarkeder til ”gør-det-selv” målgruppen.

Virksomheden har de senere år set et potentiale i at optimere brugen af resttræ fra produktionen. Med et ønske om at udnytte råtræet bedst muligt har Vinderup Træindustri etableret og udviklet et nyt forretningsområde – en interiørlinje af bæredygtigt resttræ. Den nye interiørlinje har fået navnet, NORTO.

Leverandør-kompetencer

Fakta om NORTO ApS

Adresse
NORTO ApS
Nr. Bjertvej 17
7800 Vinderup

Region
Danmark
Midtjylland
Holstebro Kommune

Telefon: +45 9610 1522

CVR nummer: DK40123164

P nummer: 1024248336

Kontaktpersoner

Karina Birch
Stilling: Marketingassistent
Direkte telefon: +45 96950340

Send til en kollega

0.125