23948sdkhjf
Del siden

Automatgear Centret ApS

Automatgear Centret ApS er et moderne specialværksted med ekspertise inden for gearkasser. Vi har specialværktøj til alle former for opgaver vi støder på, og vi kan teste de fleste bilmærker, med vores mange specialtestere. 

På vores værksted i Gilleleje på Sjælland tilbyder vi bl.a. fejlfinding, reparation, og renovering af automatiske gearkasser, herunder eks. DSG gear, samt reparation af manuel gearkasser. Vi udføre også olieskift med gennemskylning og olieskift på resten af drivlinien eks. for/bagtøj og fordelergearkasse til biler med 4 hjulstræk.

Vi tester altid både din gearkasse, motor og andre vigtige komponenter på din bil. Vi er et specialværksted for især biler med automatiske gearkasser, uanset om det drejer sig om personvogne, varevogne eller invalidevogne.

Hos Automatgear Centret ApS har vi det mest moderne testudstyr for fejlfinding på moderne bilers elektroniske, og computerstyrede automatiske gearkasser. Testudstyret kan køre gearkassen både manuelt og automatisk uden om bilens elektronik. Derfor kan vi udskille eventuelle fejl, så vi kan definere om det handler om enten automatgearkassen, bilens elektroniske styring til gearkassen, eller motorstyringsproblemer.

Automatgear Centret ApS
Stæremosen 38
3250 Gilleleje
Danmark
CVR nummer: DK34727805
P nummer: 1018033859
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047