23948sdkhjf

NCC A/S

Samfundsentreprenør

NCC er en af Nordeuropas største virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Civil Engineering, NCC Industry og NCC Property Development, som arbejder mod én fælles vision om at skabe en bedre fremtid med bæredygtige og klimavenlige løsninger af højeste kvalitet. Vi er til stede i hele landet og løser både mindre og store, komplekse opgaver.

Vi dækker hele værdikæden i bygge-og anlægssektoren. Vi udvikler og opfører bygninger, veje, anlæg og anden infrastruktur. Bæredygtighed er et vigtigt omdrejningspunkt for os, både i vores produktion og i de færdige bygninger, produkter og løsninger. Desuden er digitale værktøjer og processer en integreret del af vores måde at arbejde på.

Vi har stor erfaring i at bygge boliger, kontorer, skoler, hospitaler, og når vi bliver tidligt inddraget, får vi mulighed for at bringe alle vores kompetencer i spil. Når kunden ønsker det, certificerer vi bygninger og servicerer dem gerne længe efter, at den sidste sten er lagt.

Vi ombygger og renoverer også både boliger, institutioner og erhvervsejendomme og bringer dem op til moderne standarder i forhold til blandt andet indeklima og energiforbrug. 

Med en produktion af asfalt- og betontilslag samt anlægsmaterialer på godt 9 mio. tons årligt, er NCC en af landets største råstofindvindere og asfaltproducenter. Vi udfører asfaltarbejde på pladser og veje for både kommuner, stat, entreprenører, virksomheder, grundejerforeninger, boligforeninger og private husejere. Dertil driver NCC grusgrave og søpladser fordelt over det meste af Danmark og har landets eneste granitskærvebrud på Bornholm. 

 


Sammen sætter vi aftryk på Danmark

Boliger

Sygehuse

Veje

Skoler

Erhvervsbyggeri

Parkeringshuse

Renovering

Tekniske anlæg 

Råstofmaterialer

Forsyning

Tunneler

Naturgenopretning

Fundering

Klimasikring

  • Klimatilpasnings- og skybrudssikring

  • Lad asfalten håndtere regnvandet

Fakta om NCC A/S

Adresse
NCC A/S
Tobaksvejen 2A
2860 Søborg

Region
Danmark
Hovedstaden
Gladsaxe Kommune

Telefon: +45 39103910

CVR nummer: DK69894011

P nummer: 1009754993

Kontaktpersoner

Anita Søe Beilin
Pernille Kjøller
Stilling: Kommunikationspartner

Send til en kollega

0.157