23948sdkhjf

Super Dæk Autoværksted

Super Dæk Autoværksted er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og med mere end 60 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Super Dæk Autoværksted betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Super Dæk Service er både værksted og dækcenter. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på personvogne og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer.

Super Dæk Autoværksted åbnede sin første afdeling i Fredericia i 1974 og har gennem årene været præget af en særdeles kraftig vækst i antal afdelinger og omsætning. Super Dæk Service beskæftiger i dag over 350 dedikerede og kompetente medarbejdere, og der kommer hele tiden nye til. 

Hos Super Dæk Autoværksted vil vi gerne have branchens gladeste kunder.  Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Læs mere på:
www.sds.dk

 

 

Fakta om Super Dæk Autoværksted

Adresse
Super Dæk Autoværksted
Merkurvej 7
6650 Brørup
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejen Kommune

Telefon: +45 76153000

CVR nummer: DK28653964

Ansatte: 200-499

Kontaktpersoner

Jane Puggaard Haugaard
Stilling: Marketing Direktør
Direkte telefon: +45 51511124

Jens Jakob Kjær Hansen

Send til en kollega

0.235