23948sdkhjf

AutoDesktop

Salgsstyringssystemet AutoDesktop bliver mere og mere udbredt i den danske bilbranche. AutoDesktop skiller sig blandt andet ud ved at have et indbygget CRM-system, som gør det meget nemmere for bilsælgerne at holde styr på deres kunder. Dermed kan de blandt andet nemmere følge op på kunder, og bruges AutoDesktop korrekt, så er der stor chance for, at det kan ses positivt på salget af biler.

AutoDesktop er et moderne værktøj til at organisere dine brugte biler og kunder, så du kan arbejde med det i alle faser af salgssituationen. Det er også et annonceringsværktøj, hvor du nemt kan sætte dine brugte biler til salg på bl.a. biltorvet.dk og andre bilportaler. Du har også mulighed for effektivt at styre visningen af dine biler på din egen hjemmeside og/eller hos forhandlerforeninger.

AutoDesktop er sammensat af moduler, så du kan få de funktioner, din hverdag kræver. Modulopsætningen betyder, at du ikke betaler for funktioner, som du alligevel ikke har brug for. Det synes vi, er det mest rimelige.

Der er moduler til fx dækhotel, samtykke.net og CRM-pro.

Det smarte med AutoDesktop er også, at du kun behøver ét program til alle faser i bilsalget. Der er 49 forskellige integrationer til finansierings- og forsikringsselskaber.

Med programmet følger en gratis app til iOS og Android, hvor du bl.a. kan lave prøvekørsler og indhente samtykker (tilkøb).

AutoDesktop er en del af forretningen Biltorvet A/S. Læs mere på websiden Biltorvet.as.

Fakta om AutoDesktop

Adresse
AutoDesktop
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 88826260

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bernt Kastberg

Send til en kollega

0.137