23948sdkhjf

Bilsalg.dk A/S

Autocom.dk blev etableret i 2001 og en af pionererne indenfor online bilauktioner. Gennem vores brede netværk af både private, firmaer og flådeejere tilbyder vi en helt unik mulighed for at købe og sælge gode engrosbiler. 
Bilsalg.dk er også en online auktionsplatform, men kun for godkendte købere og sælgere. Alle biler er flådebiler og er professionelt inspiceret og beskrevet af certificeret personale.

Autocom og Bilsalg er en del af koncernen Autorola, som er en global leder inden for online remarketing og automotive it-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Med hovedkontor i Danmark beskæftiges flere end 380 mennesker over hele verden – fordelt på 20 kontorer i hele Europa, Nordamerika, Latinamerika og Asien-Stillehavet.

Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace - International online auktionsplatform Autorolas auktionsplatform har over 70.000 professionelle tilbudsgivere registreret fra 31 lande. Autorola tilbyder en bred vifte af remarketingtjenester - transport, opbevaring, indtagelse, bilvask, fotostudio, parkering, fakturering og eksporthåndtering. Autorola Solutions - De-Fleet Management og Vehicle Inspection Software findes i Autorolas DNA. Autorolas Fleet Monitor er en centraliseret end-to-end flådeforvaltnings-, inspektions- og evalueringsplatform, der gør det muligt for flådeejere at administrere og behandle deres aktiver effektivt. Det knytter ubesværet til flådeoperatørens backofficesystem. INDICATA - Business intelligence og analytics platform gør det muligt for bilproducenter, forhandlere, leasingselskaber og flådeoperatører at bruge data-drev indsigt til at vækste deres forretningsområder inden for brugte køretøjer.

Kompetencer

Fakta om Bilsalg.dk A/S

Adresse
Bilsalg.dk A/S
Industriparken 34
2750 Ballerup
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 43976000

CVR nummer: DK30242882

P nummer: 1013012853

Ansatte: 465

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lotte Sabrina Juul
Afdeling: HR
Stilling: Group-HR Consultant
Direkte telefon: +45 63 14 70 93

Mette Rasmussen
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 63147067

Send til en kollega

0.127