23948sdkhjf

Autorola A/S

Autocom.dk blev etableret i 2001 og en af pionererne indenfor online bilauktioner. Gennem vores brede netværk af både private, firmaer og flådeejere tilbyder vi en helt unik mulighed for at købe og sælge gode engrosbiler. 

Autocom er en del af koncernen Autorola, som er en global leder inden for online remarketing og automotive it-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Med hovedkontor i Danmark beskæftiges flere end 380 mennesker over hele verden – fordelt på 20 kontorer i hele Europa, Nordamerika, Latinamerika og Asien-Stillehavet.

Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace - International online auktionsplatform Autorolas auktionsplatform har over 70.000 professionelle tilbudsgivere registreret fra 31 lande. Autorola tilbyder en bred vifte af remarketingtjenester - transport, opbevaring, indtagelse, bilvask, fotostudio, parkering, fakturering og eksporthåndtering. Autorola Solutions - De-Fleet Management og Vehicle Inspection Software findes i Autorolas DNA. Autorolas Fleet Monitor er en centraliseret end-to-end flådeforvaltnings-, inspektions- og evalueringsplatform, der gør det muligt for flådeejere at administrere og behandle deres aktiver effektivt. Det knytter ubesværet til flådeoperatørens backofficesystem. INDICATA - Business intelligence og analytics platform gør det muligt for bilproducenter, forhandlere, leasingselskaber og flådeoperatører at bruge data-drev indsigt til at vækste deres forretningsområder inden for brugte køretøjer.

Kompetencer

Fakta om Autorola A/S

Adresse
Autorola A/S
Tolderlundsvej 3E, 2
5000 Odense C
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 63147067

CVR nummer: DK30242882

P nummer: 1013012853

Ansatte: 430

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lotte Sabrina Juul
Afdeling: HR
Stilling: Group-HR Consultant
Direkte telefon: +45 63 14 70 93

Mette Rasmussen

Send til en kollega

0.205