23948sdkhjf

Philips Automotive

”Sikkerhed du kan se”

  • Producent af autobelysning inden for halogen, xenon og LED til 12V og 24V
  • Global OE/OES-leverandør til bilfabrikker
  • Producent af arbejdslygter
  • Levarandør af batterier
  • Leverandør lygtepoleringskit

 Philips Automotive producerer avanceret lysteknologier og har været førende inden for den automotive industri de seneste 100 år. Som førende leverandør af lyskilder og belysningsløsninger til den automotive sektor og dets aftermarked, bestræber Philips sig hele tiden på at kombinere innovation til at forbedre sikkerhed og komfort under kørslen. Vi forsøger at skabe produkter, som har sikkerhed i fokus samt at øge produktiviteten på værksteder, som anvender produkter fra Philips.

Philips har som den eneste OE-leverandør konsekvent valgt at anvende anti-uv kvartsglas i produktionen af halogen-autolyskilder. Med kvartsglas-teknologien tilbyder Philips "best-in-class"-produkter, både når det kommer til længste levetid og mest lys i de forskellige lyskilde-kategorier. Kvartsglas er det glasmateriale, som kan tilføres det højeste gastryk, hvilket sammen med designet af glødetråden giver den længste levetid og mest lys på vejen.

Philips tilbyder fuldt program af proffesionelle arbejdslygter, som, udstyret med Lumileds LUXOEN LED-teknologi, har en arbejdslygte til et hvert formål. Philips tilbyder desuden en række mobility produkter bl.a. Philips batterier og Philips poleringskit, som kan friske slidte, gamle plastlygteglas op, så de fremstår som nye.

Mere information kan findes på https://www.philips.dk/c-m-au/autolamper

Fakta om Philips Automotive

Adresse
Philips Automotive
Lumileds Sweden AB
Regus KistaOne
Kistagången 20B

Sweden

164 40 Kista
Se på kort

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +45 40448771

CVR nummer: SE5569800195

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anders Grønbech

Send til en kollega

0.157