23948sdkhjf

BESKO A/S

BESKO AKADEMI - Branchens Hus

BESKOs målsætning er at være branchens mobilitetspartner. Dette mål vil vi nå ved at tilbyde vores kunder ydelser på flere fronter. Salg af reservedele er grundstenen, og nye produkter og ydelser kommer i naturlig forlængelse af vores kerneforretning.

Uddannelse af medarbejdere og styrkelse af kundens kompetenceniveau, er en af de ydelser, vores kunder og branchen generelt efterspørger. Også mulighederne for at tiltrække ny arbejdskraft, er et kritisk element for kunderne, både i nu og i fremtiden.
Ved at sikre løbende videreuddannelse af værkstedernes ansatte, dækker vi dette behov.

Vi tror på at uddannelse medvirker til at gøre branchen mere attraktiv for den nye generation af medarbejdere, som den tunge transportsektor i høj grad efterspørger.

Vi har lyttet til vores kunders efterspørgsel efter uddannelse - og i branchens nye hus, BESKO AKADEMI, samler vi nu alle kurser og uddannelser under ét tag. Her underviser vi ud fra en oprigtig interesse for vores kunders forretning og værkstedernes mulighed for at tiltrække og udvikle kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden – og altid med begge ben solidt plantet på jorden.

Målgruppe

Frie trailerværksteder
Frie lastvognsværksteder
Autoriserede lastvognsværksteder
Vognmænd med eget værksted
.øvrige værksteder, der arbejder med tunge køretøjer


BESKO AKADEMI – stedet hvor dine kompetencer får vokseværk

Fakta om BESKO A/S

Adresse
BESKO A/S
Logistikparken 24
8220 Brabrand
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 27794099

CVR nummer: DK20862181

P nummer: 1002894281

Kontaktpersoner

Maria McDonald Gammeltoft
Direkte telefon: +45 27794099

Send til en kollega

0.141