23948sdkhjf

Billy.dk

Billy er et nemt og professionelt regnskabsprogram, som har til formål at gøre livet lettere for alle selvstændige. Billy er udviklet med brugeren i centrum og passer godt til iværksættere, håndværkere, freelancere og de fleste typer mindre virksomheder.

Vi lægger ikke skjul på, at der er mange andre regnskabsprogrammer på markedet, men ingen af dem er lige så lette at bruge som Billy. De fleste andre regnskabsprogrammer er udviklet til bogholdere, revisorer og talnørder, og det er jo fint - bare ikke hvis man ikke er talknuser! Billy er lavet til dig, som gerne vil have overblik over din økonomi, men ikke har en økonomisk uddannelse bag dig. Du skal fokusere på det, som er kernen i netop din virksomhed, og ikke på tidskrævende administrative opgaver. Det hjælper Billy dig med. Og hvis du stadig har behov for hjælp, sidder vores supportteam klar på telefon, mail eller chat alle ugens 7 dage.

Billy hjælper dig med at få betalt dine regninger til tiden, holde styr på om dine kunder har betalt dig, sørge for det gyldne overblik, samt at du har styr på diverse offentlige indberetninger og regler, så du ikke længere skal bruge dine ressourcer på at bekymre dig om dette, men kan lægge dit hovedfokus på at tjene penge og servicere dine kunder.

Billy er på bare 5 år blevet det foretrukne regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder i Danmark, men vores vision rækker meget længere.

Fakta om Billy.dk

Adresse
Billy.dk
Bredgade 33 C
1123 København K
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 60 24 60 24

CVR nummer: DK33239106

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Katrine Rasmussen

Martin Hegelund

Send til en kollega

0.172