23948sdkhjf

FLEXVALVE CONTROL ApS

FlexValve er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at udvikle og producere mundstykker til udsugning af udstødningsgas. Mundstykkerne anvendes bl.a. på autoværksteder, i synshaller og på brandstationer i hele Verden. Mundstykkerne påføres nemt udstødningsrøret og tilpasser sig enten udvendigt eller indvendigt, så de sikrer en miljøvenlig og effektiv udsugning af udstødningsgas.

Der findes udstødningsrør i mange forskellige størrelser og udformninger, og derfor tilbyder FlexValve et bredt sortiment af mundstykker, som alle har nedenstående egenskaber:

• Mundstykkerne er nemme at anvende
• Designet samt materialerne sikrer, at køretøjerne ikke får ridser el.lign.
• Mundstykkerne tilpasser sig udstødningsrørene og sørger dermed for en miljørigtig udsugning af udstødningsgas, som også sikrer et godt arbejdsmiljø.

På en stor del af nyere bilmodeller er udstødningsrørene en mere integreret del af selve bilens design og er dermed ikke så tilgængelige. Der er derfor ikke plads til, at et mundstykke kan sættes fast udenpå udstødningsrøret uden en vis risiko for at ridse bilen. FlexValves nye, indvendige mundstykker er specielt udviklet til denne slags udstødningsrør. De indsættes indvendigt i udstødningsrøret og ved aktivering med luft fra en håndpumpe eller trykluft udvider mundstykket sig og tilpasser sig til indersiden af udstødningsrøret.

På FlexValves hjemmeside (www.flexvalve.dk) kan du læse mere om virksomheden og de forskellige mundstykker.

Fakta om FLEXVALVE CONTROL ApS

Adresse
FLEXVALVE CONTROL ApS
Industrivej 2
4241 Vemmelev
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Slagelse Kommune

Telefon: +45 58584242

Fax: +45 58584040

CVR nummer: DK24219771

P nummer: 1009004803

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karina H. R. Hansen
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 58584242

Send til en kollega

0.094