Meguiar's Danmark / Macanto ApS

Meguiar's Danmark udspringer af klargøringscenteret Klarbil.nu beliggende på samme adresse. Meguiar's produkterne er benyttet her siden 2005, netop pga. de gode resultater og produkternes høje kvalitet.

Siden november 2009 har vi haft importen af Meguiar´s i Danmark efter at vi fik overbevist vores hovedkontor om at “det kan vi gøre bedre” - og det er det vi har i sinde!

Vi har nu et stort lager, som løbende kan skaleres til efterspørgslen, vi har en ny prisstruktur og samtidig har vi en viden indsamlet på de 1000-1200 biler vi selv behandler om året i vores professionelle Meguiar's Pro Detailing center.

Vi er i vores center kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, altid levere den maksimale glans - og det er faktisk simpelt!

Vores lyst til at drive Meguiar's Danmark udmunder i vores interesse for biler og plejen af selvsamme, og vores viden om at det her er den bedste . Vi oplever en lyst til “det bedste” når vi står på vores mange shows landet over, og det gør at vi tror på, at Meguiar's indenfor en kort årrække vil sætte en ny standard i Danmark for hvordan glans og spejlinger skal se ud.

Vi hjælper gerne både nye, gamle og professionelle kunder! Kontakt os derfor gerne hvis du har spørgsmål på den ene eller anden måde. Vores kundeservice er inddelt i to - private retail/forbruger produkter samt den til de professionelle kunder (B2B).

Fakta om Meguiar's Danmark / Macanto ApS

Adresse
Meguiar's Danmark / Macanto ApS
Gartnervej 16
4684 Holmegaard
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Næstved Kommune

Telefon: +45 53545560

CVR nummer: DK28663730

P nummer: 1012417647

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Mikael Morell
Stilling: Salgschef

Send til en kollega

0.134