23948sdkhjf

AD Danmark A/S

AD Danmark A/S - Danmarks eneste universal distributør

I april 2016 blev et medlemskab af AD International indgået. ADI er en stor europæisk sammenslutning af distributører indenfor autoreservedele og med 25 partnere repræsenteret i 40 lande. AD Danmark har fået adgang til producenter der også leverer til bilfabrikkerne, hvilket betyder vi leverer reservedele i original kvalitet. AD Danmark leverer kun til den professionelle autobranche og med det nye set-up har vi fået adgang til mere end 300.000 forskellige reservedele.

Som kunde hos AD Danmark har man også adgang til autoudstyr-/ og tilbehør, dæk og fælge, men derudover dækker sortimentet også scooter, knallert, MC, cykel, camping og marine, elektronik, mobil-tilbehør samt værktøj.

Kort fortalt: AD Danmark er Danmarks eneste universal distributør. Kvalitet er et nøgleord for AD Danmark. Vi ønsker at være en anderledes, attraktiv og seriøst supplement til autobranchens nuværende leverandører.

Vi kan ikke alt, men det vi siger vi kan, kan vi så til gengæld 100%.

  • AD Danmark kan servicere dit professionelle autoværksted med et bredt udvalg af kvalitets autoreservedele og smøremidler fra Valvoline.
  • AD Danmark tilbyder en nytænkende og visionær tilgang til tingene, med fokus på fleksibilitet og gennemsigtighed. værkstedskoncepter.
  • AD Danmark tilbyder dig nye muligheder, hvor vi sætter dit værksted i fokus.

HOS AD DANMARK KALDER VI SAMARBEJDET...
PARTNERSKAB – DER BETALER SIG!

Fakta om AD Danmark A/S

Adresse
AD Danmark A/S
Stensgårdvej 1
5500 Middelfart
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 30503050

CVR nummer: DK12048033

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

René Cramon
Stilling: Chef AD Danmark
Direkte telefon: +45 21434163

Send til en kollega

0.171