23948sdkhjf

HumanTrust A/S

Hos HumanTrust er vi specialister i rekruttering. Vi gør en dyd ud af at være i øjenhøjde med virksomheder og kandidater. Kun på den måde kan vi udføre vores håndværk med engagement, respekt og ansvarlighed.

Vores omfattende netværk fra mange år inden for rekruttering betyder, at vi er lige dér, hvor mennesker mødes, og muligheder opstår.

Din tillid er vores æressag. Rekruttering er mere end et håndværk – det er også holdninger. Holdninger til de mange mennesker, vi møder hver eneste dag.

Rekruttering og konsulentydelser
Vi udfordrer virksomhederne til at finde det rigtige potentiale.

HumanTrust vil være en ener på sit felt, og vi går vores egne og nye veje, for når vi afdækker kandidaters personlighed, ressourcer og potentiale, vender vi hver en sten.

Det er netop vores respektfulde grundighed, der gør det muligt at matche virksomhed og kandidat så perfekt som muligt.

Vores målsætning er helt konkret. Vores kunder skal opleve en klar merværdi i den konkrete situation, for at vi har gjort vores arbejde godt nok.

Med HumanTrust vil din virksomhed opnå en markant højere hastighed, kvalitet og effekt i rekrutteringsforløbene – samtidig med at den ansættende leder i virksomheden kan beholde sit fokus på den daglige drift og forretningsudvikling.

Fakta om HumanTrust A/S

Adresse
HumanTrust A/S
Bredskifte Allé 5, st. tv.
8210 Århus V

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70200068

CVR nummer: DK35044922

P nummer: 1018283073

Ansatte: 9

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

HumanTrust A/S
Direkte telefon: +45 70 20 00 68

Line Christensen
Stilling: Communication Officer
Direkte telefon: +45 28710297

Send til en kollega

0.219