23948sdkhjf

Invitec ApS

Invitec ApS er en mindre spåntagningsvirksomhed. Vi er specialiseret i at dreje, fræse og bore i rustfri stål og sort stål. Vi har korte kommandoveje, som gør at alle arbejdsgange nemt og hurtigt tilpasses den enkelte ordre/kunde. Selv komplekse spåntagningsopgaver leveres hurtigt, fleksibelt og i dokumenteret kvalitet.

DOKUMENTERET KVALITET
Vi har valgt fra starten af at lægge vægt på den høje kvalitet.
Vi har derfor valgt at producere alle vores komponenter selv. Vi er ISO 9001:2008 certificeret, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet ved hver leverance.

Ved os skal kvalitet være en selvfølge, hvorfor man som kunder ikke behøves at bekymre sig om komponenten passer – tillid til enhver tid.

FLEKSIBILITET
Vi fremstiller komponenter til vidt forskellige formål. Produktionsapparatet omfatter både traditionelle, specielle og teknologiske processer til bearbejdning af metal, hvilket betyder at vi kan håndterer:
- Små serier
- Store serier
- Komplekse serier

Selve udvikling, produktion og tilpasning finder sted i en løbende dialog med kunden. Vi vil gå rigtig langt for at imødekomme vores kunders behov.

HURTIG LEVERING
Kombinationen af høj fleksibilitet og kvalitetsstyring gør Invitec ApS i stand til at imødekomme kundernes ønskede leveringstid.

Fakta om Invitec ApS

Adresse
Invitec ApS
Industrivej 27
5592 Ejby

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 25461600

CVR nummer: DK34698198

Kontaktpersoner

Jimmi Hansen
Stilling: Medejer og Direktør
Direkte telefon: +45 22 54 61 85
Michael Hansen
Stilling: Medejer og Direktør
Direkte telefon: +45 29 92 16 80

Send til en kollega

0.156