23948sdkhjf

Triplan International A/S

Triplan international A/S er en dansk virksomhed, der er specialiseret i fleksible vægsystemer og desuden leverer komponenter til stål/gips byggesystemer. Vores systemer er udviklet med henblik på at kunne indpasses i ethvert byggeri, så det passer til omgivelserne - både arkitektonisk, klimamæssigt og kulturelt.

Kort sagt: Triplan skaber rammer om trivsel.


Få andre danske virksomheder i branchen kan som Triplan fremvise et CVR-nummer, der snart har 70 år på bagen. En af hemmelighederne bag Triplans langtidsholdbarhed er kombinationen af erfaring, fokus på kvalitet og teknologi samt konstant udvikling af nye produkter.

MODERNE MASKINPARK
Vi råder over en moderne maskinpark med bl.a. fuldatomatiske valse- og pakkemaskiner, robotter for gipsbearbejdning, bearbejdningscentre og meget mere, og vi har dedikerede medarbejdere, som stiller op med professionel rådgivning og sparring.

HURTIG LEVERING
Vores varemærke er hurtig og fleksibel levering. Altid. Det kan vi, fordi hele produktionen af Triplans løsninger foregår på dansk grund i vores 7.000 m2 store produktion i Ishøj. Det betyder fleksibilitet og korte leveringstider.

Triplan har omkring 50 ansatte i produktion, lager og administration og ledes af administrerende direktør Klaus Groth Larsen. Virksomheden modtog i 2012 Ishøj Erhvervspris for sit engagement i lokalsamfundet og for at skabe danske arbejdspladser med diversitet i medarbejdergruppen og plads til både elever, lærlinge, seniorer og fleksmedarbejdere.

Læs mere på vores website triplan.dk

Fakta om Triplan International A/S

Adresse
Triplan International A/S
Industriskellet 12-14
2635 Ishøj
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ishøj Kommune

Telefon: +45 43539999

CVR nummer: DK16664081

P nummer: 1002045925

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.168