23948sdkhjf

Glasurit Autolak

SUCCESFULD – MED ET STÆRKT MÆRKE.
Professionelle løsninger og førsteklasses kvalitet. Med disse succesfaktorer er Glasurit det førende mærke i autolakeringsbranchen. Vi vil ikke kun være succesfulde. Vi vil også gøre dig succesfuld! Tro mod vores motto ”ProFit with Glasurit” sørger vi for, at værksteder i hele verden er velfungerende og sikre forretninger.

Vi tilbyder dig kun de allerbedste løsninger. Derfor udvikler vi vores produkter og services hele tiden, og gør således dit værksted klar til fremtiden. Vi tilbyder innovative lakprodukter og –systemer for enestående lakeringsresultater, konstant forbedrede værktøjer for hurtig og pålidelig farvetilpasning, en voksende palet af konsulentydelser, som hjælper med at identificere besparelses- og udviklingspotentiale og, sidst men ikke mindst, et omfattende træningsprogram i et globalt uddannelsesnetværk.
Glasurits pålidelige høje kvalitet på alle områder har medført, at Glasurit autolak er godkendt af næsten alle førende bilproducenter over hele verden. Dette er endnu en grund til, at stadig flere værksteder verden over skifter til Glasurit.

ProFit with Glasurit!

Leverandør-kompetencer

Fakta om Glasurit Autolak

Adresse
Glasurit Autolak
Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 36 77 80 80

CVR nummer: DK10077214

P nummer: 1008817703

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Marie-Louise Andersen
Direkte telefon: +45 36885800

Michael Wiborg
Stilling: Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland

Send til en kollega

0.142