23948sdkhjf
Del siden

Klokkerholm Karosseridele A/S

Klokkerholm Karosseridele A/S

Klokkerholm er førende leverandør af eftermarkeds skade- og rustdele til autobranchen. Vi er den største producent af korrosionsdele i Europa, og vi er totalleverandør med et af de bredeste sortimenter. Med mere end 35.000 forskellige varenumre, dækker vi over 60 forskellige bilmærker og mere end 2.300 forskellige bilmodeller.

Leveringsprogrammet

Klokkerholm har et særdeles bredt produktsortiment. Alle vores produkter har en høj kvalitetsstandard og er en kombination af egenproduktion og varer fra anerkendte underleverandører. Vi har dag-til-dag-levering i Danmark og Skandinavien, og skal produkterne længere væk, vil de kunne leveres inden for et par dage, da alle karosseridele normalt er på lager.

Egenproduktion

Vi producerer årligt 1,5 millioner dele på vores fabrik i Klokkerholm. 

Overfladebehandling

De færdige produkter overfladebehandles i et robotbaseret maleanlæg - først med et rustbeskyttende lag og derefter en vandbaseret grundlak.

Galvaniseret plade

For at forøge kvaliteten af de producerede dele benytter Klokkerholm galvaniserede plader i produktionen. Vi har valgt en pladetype, der har den optimale kombination af tykkelsen på zinkcoatingen og pladens formbarhed. Samtidig er det en plade med en rigtig god vedhæftningsevne, når der males.

Klokkerholm Karosseridele A/S
Kløvervej 6
9320 Hjallerup
Danmark
CVR nummer: DK34250316
P nummer: 1001717027
100
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063