23948sdkhjf
Del siden

RENO A/S

Driven by technology - Designed by experience

Opdag, hvad der sker, når passion for teknologi fusioneres med praktisk industriel erfaring, og når design udvikles i harmoni med praktisk montering og vedligeholdelse. Vores produktsortiment under ALUP brandet er udviklet til alle sektorer i industrien og indbefatter maskiner til ethvert behov og med præcis de funktioner, som den enkelte virksomhed har brug for.

Takket være kombinationen af energieffektivitet, omkostningseffektivitet og uovertruffen ydeevne kan vi tilbyde en optimeret løsning, hvor investeringsafkastet sikres samtidig med, at virksomhedens miljøpåvirkning reduceres. Og eftersom vi bevarer en tæt kontakt til vores kunder, er vi et skridt foran, når jeres behov ændrer sig.  

ALUP sortimentet omfatter mange forskellige typer kompressorer i alle størrelser, plus alt, hvad der udgør et godt trykluftsystem, herunder lufttørrere i topkvalitet, filtre, kondensatbehandling og distributionssystemer.

Arven fra ALUP

ALUP blev grundlagt i Tyskland i 1923, har hentet sit navn fra automobilprodukter, der blev fremstillet på det mekaniske værksted i Köngen, hvor ALUP så dagens lys: Auto-LUft-Pumpen.

Kun to år senere blev den første serie af stempelkompressorer udviklet, mens skruekompressorer blev tilføjet til sortimentet i 1980. Over tid voksede erfaringerne, og innovationen tog fart, hvilket har ført til porteføljen af højkvalitetsprodukter i dag.

Navnet ALUP Kompressoren er således blevet synonymt med innovativ teknologi kombineret med en stærk følelse af tradition. ALUP Skandinavien er en del af RENO A/S.

 

 

RENO A/S
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå
Danmark
CVR nummer: DK75164513
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047