23948sdkhjf

AC Hydraulic A/S

100% dansk produktion af hydraulisk løfteudstyr og lifte til autoværksteder i hele verden. 

AC Hydraulic A/S er en førende leverandør af dansk kvalitetsløfteudstyr med mere end 60 års erfaring. I tæt samarbejde med vores kunder har vi siden 1958 skabt kompromisløse produkter og teknologier, der flytter grænsen for effektivitet, sikkerhed og ergonomi. Det har gjort AC Hydraulic til et synonym med kvalitet, sikkerhed og høj service – altid designet og produceret i Viborg.  

I dag er AC Hydraulic A/S en af Europas største producenter af kvalitetsløfteudstyr, og mere end 80% af produktionen eksporteres til over 50 lande verden over. Vi er drevet af en vision om at hæve standarden for verdens værksteder, og vores vedholdende fokus på at forbedre mekanikerens arbejdsforhold har givet os en enestående erfaring, der kommer vores kunder til gode år efter år. Således er vi i dag markedsleder inden for de fleste af vores produktområder, lige fra standard løfteudstyr til et stærkt voksende heavy-duty marked inden for de sidste 15 år. Dermed finder man på de fleste værksteder i Europa et AC-produkt. 

Vores sortiment omfatter:

Hydraulisk donkrafte
Lufthydrauliske donkrafte
Heavy duty donkrafte
Saksedonkrafte
Frihjulsløftere
Gravdonkrafte
Værkstedskraner
Gearkasseløftere
Hjulløftere
Presser
Støttebukke
Flaskedonkrafte
Løfteudstyr til fly

Læs mere om vores produkter.

AC hydraulic er en del af AC Group A/S, der ejer en række af selskaber i autobranchen. Koncernen bygger på fælles grundprincipper omkring kvalitet og stolte danske håndværkstraditioner. Vi har hovedsæde i Viborg og beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere indenfor produktion af løfteudstyr til autobranchen, hydrauliske cylindre, transportmateriel, leasing og service. AC Group A/S er 100% danskejet og ejes i dag af 3. generation i Anker Christensen familien, brødrene Søren og Claus Anker Christensen.

Se ledige stillinger i AC Group på vores karriereside.

AC Hydraulic A/S er certificeret i henhold til ISO 9001. Det sikrer en konstant og høj kvalitet bl.a. gennem systematisk dokumentation og måling.

Læs mere om vores kvalitet og garanti.

Se alleNyheder

Fakta om AC Hydraulic A/S

Adresse
AC Hydraulic A/S
Fanøvej 6
8800 Viborg

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 8662 2166

Fax: +45 8662 2988

CVR nummer: DK23924919

P nummer: 1001567396

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kenny V. Andersen
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 23333182

Ole Rohde
Afdeling: AC Hydraulic, Udvikling
Stilling: Udviklingschef
Direkte telefon: +45 23258521

Simon Munch Laursen
Stilling: Markedschef
Direkte telefon: +45 92829245

Send til en kollega

0.225