23948sdkhjf

UGENS LEDER: Gå efter drømmen

Vores autobranche er fyldt med muligheder, og de åbner for drømme. Husk, at måske er netop DU dømt til at skabe – så kom nu, opfordrer Motor-magasinets redaktør.

HVILKEN DRØM HAR du i maven? Hvilket mål har du sat dig? Hvilket mål tør du sætte dig?

AT BLIVE DANMARKS bedste elitemekaniker? At starte en ny virksomhed og få den til at vokse – ja, måske endda til en hel kæde? Eller at stå i spidsen for Danmarks største bilfirma? Min opfordring er: Så er det bare at turde og at komme i gang.

SELVFØLGELIG KAN IKKE alle mål nås. Men hvis man ikke kaster snøren ud, fanger man aldrig den største laks. End ikke den mindste. Og at store mål vitterligt kan nås, ser vi i alle retninger af vores autobranche.

BENJAMIN FONNESBECH OG Patrick Ør er to eksempler på unge mennesker, der tør drømme stort om deres karriere med de firehjulede. De skal begge til at påbegynde uddannelsen som Bosch Car Service-teknikere på en eliteuddannelse på Skjern Tekniske Skole.

BRØDRENE JESPER OG Brian Olsen står bag en vasketunnel med en særlig idé og en særlig teknik. Foreløbig har de én tunnel – drømmen er at skabe en hel kæde af vasketunneler af netop denne type.

OG LARS KORNELIUS er eksemplet på, at det heller ikke er for stort at drømme om at være helt til tops hos Danmarks største bilimportør. Dermed er han arkitekten bag Selmers hidtil bedste resultat – der i øvrigt nærmer sig milliarden.

MANGE BETRAGTER SIKKERT autobranchen som rigeligt problematisk lige nu: Men med ideen og viljen – plus flid og udholdenhed – kan det alligevel lade sig gøre. Husk, at måske er netop DU dømt til at skabe – så kom nu: Gå efter drømmen.

 

Husk, at måske er netop DU dømt til at skabe – så kom nu: Gå efter drømmen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281