23948sdkhjf

UGENS LEDER En værkstedskæde mere - fra trængsel til mere trængsel

Indtil sidste weekend var der i runde tal 15 værkstedskæder i Danmark. Mandag morgen breakede nyheden så: AD Danmark åbner ny værkstedskæde. Men er der nu plads til så mange? 

DE TO ALTDOMINERENDE grosssiter er jo FTZ og au2parts. Begge har de fået ny mand i spiden for kort tid siden – hos FTZ har Michael Gadegaard taget over, hos au2parts er det Asger Poulsen.

OG MED AD Danmarks seneste angreb kan man roligt sige, at der er kommet en yderligere problematik at tage stilling til for d’herrer Gadegaard og Poulsen.

INDTIL SIDSTE WEEKEND var der i runde tal 15 værkstedskæder i Danmark. Og mandag morgen breakede nyheden så; AD Danmark ejet af T. Hansen Gruppen lancerer en ny værkstedskæde i samarbejde med oliefirmaet Castrol. Castrol Service kommer der til at stå på værkstedernes facader – målet er at nå 100 i løbet af de kommende tre år.

100 VÆRKSTEDER MERE. Og når AD Danmark og bag grossisten T. Hansens ejer Bent Jensen siger noget, plejer det at ske. Således er grossistens første kæde, CarSpot, det seneste år vokset fra 46 til 73 værksteder. Også her er målet 100 – og det allerede i år.

HERTIL KOMMER SÅ, at den tyske kæmpegrossist WM har etableret sig i Danmark. Vel går det langsomt, men byggeriet af hovedcenteret er i gang og snart klart til indvielse. Og videre: Auto-G har noget i ærmet, Viggo Laursen vil ikke fortsætte med bare at være den lille, og Semler har fortsat gang i salg af originale reservedele til de frie værksteder.

SÅ FRA TRÆNGSEL til endnu mere trængsel. Om det er grossister eller værksteder – eller AD Danmark – der vinder, tør jeg ikke gætte på lige nu. Dog er ét sikkert: Mere konkurrence betyder lavere priser og bedre service fra leverandørerne og skærpet konkurrence værkstederne imellem – og det gør i sidste ende bilejerne til vinderen.

OG NÅR BILEJERNE har det godt, har hele branchen det godt.

SÅ VELKOMMEN TIL Castrol Service.

 

Når bilejerne har det godt, har hele branchen det godt.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor køber Nic. Christiansen Skorstensgaard
Skorstensgaard solgt til stor bilimportør
Rustbeskytteres første fælles landsmøde viste vejen fremad
Direktør i Mercedes-Benz Danmark fratræder
Dansk ladeoperatør kåret til verdens bedste grønne startup
Hankooks topchef anholdt for underslæb
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Søfart
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.109