23948sdkhjf

Bilsynskæde starter nyt forretningsområde op i Danmark

Dekra, som er Danmarks næststørste bilsynskæde, starter nu forretningsområdet Industriel inspektion op i Danmark.

Dekra, der er en af de førende virksomheder inden for industriel inspektion i Europa og herhjemme mest er kendt for at være landets største private udbyder af transportuddannelser og landets andenstørste bilsynskæde, gør sin entre i et nyt forretningsområde. Det glæder Dekra Danmarks koncerndirektør, Christen Bagger, at koncernen nu også kan tilbyde forretningsområdet industriel inspektion i Danmark.

- Vi er meget stolte over, at vi nu kan tilbyde endnu et af DEKRAs forretningsområder i Danmark. Det er et naturligt skridt i DEKRAs videre ekspansion i Danmark, og forretningsområdet supplerer vores andre produkter rigtig godt. Vi rådgiver allerede virksomheder inden for en række områder, og at vi nu kan udvide vores rådgivning til også at inkludere den tekniske del betyder, at vi kan tilbyde virksomhederne en endnu bedre service, udtaler Christen Bagger.

Erfarne medarbejdere

Målet med det nye forretningsområde er at forbedre sikkerheden i landets virksomheder ved at inspicere processer, udstyr og infrastrukturer.

Kim Hansson, der er med til at starte forretningsområdet op i Danmark, har mange års erfaring inden for industriel inspektion fra Dekra i Sverige, og han ser frem til at tilbyde servicen til virksomheder i Danmark.

- I Sverige servicerer vi hvert år over 16.500 virksomheder inden for industriel inspektion. Jeg glæder mig til at bruge min viden og erfaring inden for forretningsområdet til at servicere virksomheder i Danmark. Vores mål er at forbedre sikkerheden, effektiviteten og pålideligheden af vores kunders aktiver. Gennem vores ekspertise og erfaring hjælper vi vores kunder med at sikre overholdelse af lovgivningen i hele deres aktivers livscyklus. Det gør vi blandt andet gennem lovmæssige inspektioner, tilstandsovervågning, risikobaserede inspektioner og kvalitetskontrol, fortæller Kim Hansson.

Kim Hansson har sammen med Martin Christoffersen, der også har mange års erfaring med industrielle inspektioner, ansvaret for forretningsområdet i Danmark.

Dekra Bilsyn gik ind på det danske marked i oktober 2018 med opkøbet af AL-SYN og har senest opkøbt en række synshaller fra Pava-kæden. I dag er Dekra Bilsyn den næststørste synskæde i Danmark, mens Applus er den største.

Om Dekra

Dekra blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). Dekra startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene. 

I dag omfatter Dekras ydelser bl.a. køretøjsinspektion, ekspertvurderinger i forbindelse med forsikringsskader, rådgivning, industri- og bygningsinspektion, sikkerhedskontrol, test og certificering af produkter og systemer, vikarservices og uddannelse.

Dekra har kontorer i mere end 60 lande og beskæftiger over 45.000 medarbejdere.

I Danmark beskæftiger virksomheden cirka 300 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Læs mere om: bilsyn
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor køber Nic. Christiansen Skorstensgaard
Skorstensgaard solgt til stor bilimportør
Rustbeskytteres første fælles landsmøde viste vejen fremad
Direktør i Mercedes-Benz Danmark fratræder
Dansk ladeoperatør kåret til verdens bedste grønne startup
Hankooks topchef anholdt for underslæb
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Søfart
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.516