23948sdkhjf

Sagt om det nye regeringsgrundlag

Autobranchen reagerer på det nye regeringsgrundlag på twitter - læs flere af reaktionerne her. 

På de sociale medier – særligt twitter – har organisationerne inden for autobranchen og andre aktører travlt med at kommentere på den kommende regerings regeringsgrundlag. 

Her er et udpluk:

Thomas Møller Sørensen, branchedirektør i Bilbranchen DI:

Tillykke til Danmark med ny og ambitiøs regering. Tak til Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne for at lytte til indspil fra Dansk Industri og Bilimportørerne. Vi kan og skal løfte ambitionerne for grøn omstilling af bilparken.

John Dyrby Paulsen, direktør, Dansk e-Mobilitet og en del af Green Power Denmark

”Regeringsgrundlaget kort om vejtransport: Ambitionerne på antallet af rene elbiler skal øges! og der skal sætte handling bag fremme af nulemissionslastbiler (dvs. først og fremmest el-lastbiler)! TAK...Vi er gået i gang og hjælper gerne.

Jeppe Juul, seniorrådgiver i Rådet for Grøn Omstilling:

Gode ord men forpassede muligheder for grøn omstilling af transporten i den nye regerings grundlag. Det er rigtigt positivt, at regeringen vil undersøge om man kan udfase fossilbiler hurtigere. Danskerne har taget elbiler til sig og vi kan udfase før 2030. Vi byder en ny regering velkommen og ser frem til at samarbejde med dem og det nye folketing om en hurtig grøn omstilling af transporten til gavn for erhverv, samfund, mennesker og klima.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144