23948sdkhjf

Hülkenberg bliver Magnussens nye teamkammerat

Efter to år som reserve hos Aston Martin bliver Nico Hülkenberg teamkammerat med Kevin Magnussen hos Haas

Tidligt torsdag blev det en kendsgerning, at Mick Schumacher ikke får lov at fortsætte som Formel 1-kører hos Haas, og der skulle ikke gå mange minutter, inden hans afløser var officiel.

Som rygter i længere tid har indikeret, bliver det en anden tysker, nemlig Nico Hülkenberg, der fra 2023 bliver Kevin Magnussens nye teamkammerat, oplyser Haas på sin hjemmeside.

For fem år siden udspillede sig en batalje mellem Magnussen og Hülkenberg, da tyskeren kaldte danskeren for feltets mest usportslige kører. Foran rullende kameraer svarede Magnussen "suck my balls".

Hos Haas ser man alligevel frem til, at de to tidligere kamphaner bliver teamkammerater.

- Jeg er naturligvis meget glad for at byde Nico Hülkenberg velkommen tilbage som fuldtidskører i Formel 1, siger Haas' teamchef, Günther Steiner, til holdet hjemmeside.

181 Formel 1-grandprixer

Han kalder Hülkenberg en solid og pålidelig kører.

- Når man parrer hans egenskaber med Kevin Magnussens erfaring, får vi et meget troværdigt og rutineret lineup, som vi tror, vil skubbe holdet yderligere frem, fortsætter teamchefen.

Hülkenberg er en rutineret kører med sine 181 Formel 1-grandprixer. Den 35-årige kører har i de to seneste sæsoner været reservekører hos Aston Martin.

Han var i aktion i sæsonens to første grandprixer som erstatning for Sebastian Vettel, men har ikke været en fast del af feltet siden 2019-sæsonen.

- Jeg er glad for at få et fuldtidssæde hos Haas i 2023. Jeg føler aldrig, at jeg rigtig har forladt Formel 1, siger Nico Hülkenberg.

- Jeg er spændt på at få muligheden for at gøre det, jeg elsker allermest igen og vil gerne takke Gene Haas og Günther Steiner for deres tillid.

- Vi har et arbejde foran os for at kunne konkurrere med alle de andre midterhold, og jeg kan ikke vente med at deltage i den kamp igen.

Hülkenberg fik sin debut i Formel 1 i 2010 for Williams, hvor han opnåede karrierens hidtil eneste pole position.

Han kørte de næste to sæsoner hos Force India og har desuden kørt for Sauber, Renault og Racing Point.

2022-sæsonen afsluttes på søndag i Abu Dhabi.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172