23948sdkhjf

E-Miljø: Et web-baseret it-system skræddersyet til autobranchen

Med fokus på at gøre det nemt og fleksibelt for autobranchens aktører at registrere og dokumentere miljø- og arbejdsmiljøindsatser har ABAS Miljøservice udviklet E-Miljø: Et digitalt og brugervenligt styrings- og hjælpeværktøj til hverdagen.

En arbejdspladsvurdering, en kemisk APV eller eftersyn på maskiner og udstyr er eksempler på opgaver, du skal have styr på og kunne dokumentere ved besøg af Arbejdstilsynet.

E-Miljø er udviklet af branchefolk til autobranchen, i samarbejde med ABAS Miljøservice, og er et webbaseret hjælpeprogram på abonnement, hvor autoværksteder og bilforhandlere nemt kan holde styr på og dokumentere deres miljø- og arbejdsmiljøarbejde digitalt.

E-Miljø: Et brugervenligt it-system tilpasset autobranchen

Ifølge direktør i ABAS Miljøservice Jesper Hviid Nielsen skal E-Miljø anses som et dynamisk styrings- og hjælpeværktøj for autobranchens virksomheder i hverdagen.

“E-Miljø passer til alle slags virksomhedstyper - små såvel som store. Den primære tanke bag E-Miljø er at samle alt miljø- og arbejdsmiljøarbejde relateret til autobranchen i ét system, som kan tilgås via alle enheder. En af systemets helt store styrker er, at alle medarbejdere kan oprettes i systemet. Samtidig kan forskellige
ansatte tillægges forskellige brugerniveauer og dermed rettigheder i forhold til deres funktion i virksomheden,” fortæller Jesper Hviid Nielsen.

Han pointerer, at medarbejdere oprettes i systemet via mail, hvilket gør det muligt for virksomheder at bruge systemet smart via alarmering og kalenderintegration. På den måde gør systemet det muligt for autobranchens aktører at være proaktive og komme på forkant med miljø- og arbejdsmiljømæssige opgaver.

ABAS Miljøservice tilbyder hjælp til implementering af systemet

For at give kunder en så let og nem opstart som muligt med E-Miljø hjælper ABAS kunden med at få kundernes grunddata ind i systemet. På den måde er de godt kørende fra start af. Hvis du skulle få brug for hjælp til at bruge systemet, eller forstå lovkrav, er der instruktionsvideoer til de forskellige moduler og gratis telefonsupport.

I dag er der mere end 8.000 brugere af systemet i Danmark, og tilbagemeldingen er tydelig – det er et nemt og intuitivt IT-system, som løser hverdagens udfordringer på miljø- og arbejdsmiljøområdet i autobranchen. Jesper Hviid Nielsen henviser til, at det digitale it-system E-Miljø kun er så omfangsrigt, som brugeren gør det til. Systemet kan nemlig styre meget eller lidt - alt efter kundens behov og ønsker.

OM ABAS MILJØSERVICE
ABAS Miljøservice blev grundlagt i 1989 og er en forening, der på non profi t basis håndterer branchens affald og løser opgaver om miljø og arbejdsmiljø. I dag tilbyder virksomheden et bredt sortiment af produkter og services inden for miljø til alle størrelser af værksteder, baseret på en fi losofi om at sikre vores kunder og
miljøets interesser bedst muligt.

www.abas.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078