23948sdkhjf

Solsikkeolie, ris og mælkebøtter: Bildæk er næsten blevet spiselige

Allerede nu er dækkene om ikke spiselige så i stigende grad bæredygtige med en række naturlige ingredienser i dækproducenternes jagt på at tækkes købere og klimaet.
Solsikkeolie til stegning og mælkebøttesuppe er ikke at kimse ad. Det er spiselige ingredienser, og på samme tid er det også nye materialer i dæk allerede nu. Flere af de store dækfabrikanter, som Michelin, Goodyear og Continental, er i fuld gang med at lave dæk af naturmaterialer frem for at bruge råoliebaserede produkter.

Goodyears mål er en ful...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Motor-magasinet, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141