23948sdkhjf

T. Hansens nye marketingchef fratrådt efter få dage

Uklarhed om sin rolle var ifølge ham selv årsag til, at T.Hansens nyudnævnte marketingdirektør efter eget udsagn blev bortvist efter få dage på jobbet.

Artiklen opdateret med yderligere kommentarer fra AD Danmark/thansen, som benægter, at Rico Priesner er blevet bortvist

Seks dages ansættelse. Så blev han ifølge eget udsagn fulgt til døren i T. Hansens hovedsæde i Middelfart på Fyn.

Motor-magasinet bragte ellers i sidste uge en historie om, at T. Hansen Gruppen A/S – herunder AD Danmark – havde udnævnt Rico Priesner til ny Chief Marketing Officer med ansvaret for kommerciel udvikling, marketing og kommunikation.

- Jeg kan ikke sige andet, end der åbenbart ikke var enighed om min rolle og position, men jeg var da meget overrasket over at blive bortvist. Det har jeg aldrig oplevet før, lyder det fra Rico Priesner.

Motor-magasinet har spurgt T.Hansen om det dramatiske forløb og har fået følgende skriftlige svar fra kommerciel chef Lars Dahl.

”Det er korrekt, at Rico Priesner er fratrådt efter få dages ansættelse. Dette har vi ikke yderligere kommentarer til, men vi ønsker Rico det bedste i fremtiden.

Bent Jensen, stifter og CEO hos AD Danmark/thansen, har efter denne artikel er blevet bragt tilkendegivet, at Rico Priesner ikke er blevet bortvist.

"Rico Priesner er ikke blevet bortvist, men er blevet opsagt iht. hans ansættelseskontrakt," skriver Bent Jensen i en mail.

Ansat hos FTZ

Før sit korte engagement med T. Hansen var Rico Priesner i ni måneder ansat som marketingchef hos FTZ.

- Jeg føler mig overbevist om, at jeg ikke skal have mit næste job i den danske autobranche. Han oplyser desuden, at han ikke har modtaget løn for de få dage han var ansat hos T. Hansen Gruppen:

- Det har jeg folk til at kigge på, siger han.

Hertil skriver Bent Jensen fra AD Danmark/thansen: ”Rico Priesner vil modtage løn i såvel den periode, hvor han har været ansat samt i opsigelsesperioden.”

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172