23948sdkhjf

Automechanika – nye kontakter i Norden

Der blev netværket på tværs af landegrænserne på Automechanika her til morgen. Tre medier – bl.a. Motor-magasinet - inviterede til morgenkaffe.

FRANKFURT For første gang nogen sinde – men med 25 deltagere fra hele Norden til Guten Morgen Frankfurt!-kaffe er der allerede nu linet op til, at dette her skal udvikle sig til en Automechanika-tradition.

Tre nordiske branchemedier, bl.a. Motor-magasinet og vores svensker søstermedie, Motormagasinet, inviterede bl.a. danske og svenske medier til morgenkaffe – kom og sig Guten Morgen til os og til kolleger fra jeres eget land – men ikke mindst, fra de øvrige lande.

Cirka 25 udstillere dukkede op – heraf i runde tal 10 fra Danmark. Blandt dem repræsentanter for Flex1One, SBS og Budweg.

Og efter den mest engelske snak over kaffen at dømme, blev der byttet kontakter.

Men også organisationer dukkede op – nyheden havde spredt sig – således var AUTIGs direktør Mads Engberg og direktøren for sammenslutningen af dækimportører, Volker Nitz blandt gæsterne.

Motor-magasinets chefredaktør Flemming Haslund – og her i rollen som vært – siger:

- Automechanika er ikke bare godt-at-se-dig-igen – det er også at sikre sig nye kontakter – at opdage noget af alt det, man ikke vidste i forvejen. Det var præcist det, vi havde tænkt med Guten Morgen Frankfurt-arrangementet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078