23948sdkhjf

UGENS LEDER Pris kan blive au2parts' næste træk

Med direktørskiftet i au2parts er der yderligere tryk på grossisterne i bilverdenen - en priskrig kan være på vej, vurderer chefredaktør Flemming Haslund.

NÆSTE KAPITEL I autogrossisternes historiebog bliver skrevet lige nu: Direktørskiftet i au2parts.

PÅ VEJ UD er Niels K. Skak, direktøren, der til nytår overlader stafetten til Asger Poulsen – tidligere it-chef i au2parts. Skak kom til au2parts med en klar vision: At lægge flere små grossister sammen til én. Og det er lykkedes. Hvad er så det næste store skridt? Selv siger Asger Poulsen afdæmpet, at det hele jo er så nyt endnu, at det først er til nytår, han træder til. Men ikke desto mindre mere end antyder han, at pris kan blive et af hans våben:

- JEG KOMMER TIL at stå for business as usual– vel vidende, at det er en foranderlig verden, vi lever i. Vi vil fortsat fokusere på at tilbyde et af markedets bredeste programmer og en høj service. Det betyder dog ikke, at vi dermed kan tillade os at være væsentligt dyrere end vores konkurrenter.

DIREKTØRSKIFTET I AU2PARTS kommer på et tidspunkt, hvor konkurrencen på grossistmarkedet strammer yderligere til. AD Danmark er aggressiv med lav pris, ligesom WM Autodele er ved at etablere sig i Danmark.

SOM ET APROPOS har analytiker René Tønder understreget, at det i et så tætpakket et felt er afgørende at differentiere sig. Og i hvert fald i forhold til markedets nummer ét, FTZ, vil pris være en klar differentiering for au2parts. Det er det til gengæld ikke over for AD Danmark. Og WM har endnu ikke afsløret deres strategi.

MENS VI VENTER på næste udspil fra Asger Poulsen kan vi glæde os over, at Automechanika er tilbage i levende live. Tirsdag til lørdag næste uge er cirka 2.800 udstillere på plads i Frankfurt, blandt dem 22 fra Danmark. Motor-magasinet er dernede for at se nyeste nye varer og tendenser.

 
Der er lige nu knald på grossistmarkedet. Og lige nu kan det kun blive værre – set med grossisternes øjne – og bedre – set fra værkstedernes vinkel.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109