23948sdkhjf

Forsikringskoncern køber dansk online-bilforsikringsselskab

Firmaet Baltic Finance investerer i danske Global Forsikring, der har speciale i salg af bilforsikringer online. Nu skal der turbo på væksten, lyder det. 

Firmaet Baltic Finance bliver nu majoritetsejer i det danske digitale bilforsikrings-selskab Global Forsikring, hvis omsætning er vokset 160 procent siden 2018. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Baltic Finance varetager administration, servicering og formidling af bilforsikringer og andre erhvervsforsikringstyper på det danske marked på vegne af danske og udenlandske forsikringsselskaber.

De to virksomheder fortsætter som selvstændige enheder og vil sammen styrke deres markedspositioner i Danmark og sætte yderligere turbo på væksten.

Digitalt salg er kernen

Bilforsikringsselskabet Global Forsikring blev stiftet i 2014 og er vokset fra en omsætning på 35 millioner kroner til 91 millioner kroner siden 2018.

Kernen i forretningen er, at salget til forsikringsmæglerne foregår på digitale og brugervenlige platforme, samtidig med at virksomheden har udviklet en databaseret, digital tilgang til underwriting blandt andet ud fra parametre som økonomi, alder og smiley ordning.

- Vi ser et enormt potentiale i Global Forsikring. Vi er meget imponerede over den innovative og omkostningslave forretningsmodel og stærke, skalerbare digitale platform, som Global Forsikring har opbygget på ganske få år. På samme måde som os udfordrer de forsikringsmarkedet med en ambition om at være den foretrukne partner for forsikringsmæglerne. Derfor er vi et utroligt godt match og vi ser frem til, at vi kan styrke vores produktportefølje yderligere med dette partnerskab, siger Peter Bangsgaard, CEO for Baltic Finance i pressemeddelelsen. 

Skal skabe vækst

Baltic Finance har allerede en plads på det danske forsikringsmarked, især inden for arbejdsskadeforsikring.

Med opkøbet skal den position nu styrkes og bidrage til at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Samtidig skal Global Forsikring geares til at fortsætte sin vækstrejse.

- Vi gik ind på markedet for bilforsikring med en klar vision om at kunne tilbyde et attraktivt udvalg til markedets bedste priser. Det ramte vi plet med, fordi vi hele tiden ved, hvilke produkter vores kunder ønsker. Med Baltic Finance som ejer får vi nu mulighed for at sætte yderligere turbo på væksten, styrke vores organisation og kraftigt skalere virksomheden, siger Dennis Knudsen fra Global Forsikring i pressemeddelelsen.

Dennis Knudsen og Christian Hjort fra Global Forsikring fortsætter i rollerne som direktører.

Global Forsikring

Global Forsikring er et forsikringsagentur der står for administration, servicering og formidling af bilforsikring. Selskabet er registreret i Forsikring og Pensions Agentregister som agent for Sønderjysk Forsikring g/s.

Selskabet slår sig især op på brugervenlighed, hvor man ved at indtaste sin nummerplade på deres hjemmeside får en pris oplyst med det samme, hvor det fremgår, hvordan din bil er dækket, samt mulighed for tilvalg af vejhjælp.

Efter man har accepteret tilbuddet sender selskabet policen pr. mail. 

Global Forsikring

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078