23948sdkhjf

au2parts Niels K. Skak: - Vi udvider sortimentet til elbiler

Manglen på nye biler er en af udfordringerne for landets grossister. En anden er trængslen blandt grossister - der kommer flere og flere. Men at der er plads til så mange grossister er au2parts-direktør Niels K. Skak sikker på.

Niels K. Skak, direktør, au2parts:

1. Hvilke er de største udfordringer for au2parts det kommende halve år?

- I et marked, som er midt i en brydningstid, er det opgaven af finde den rette placering, når og hvis noget bliver normalt igen. Jeg tænker her på mangel af nye biler, og hvad det betyder for markedet - for det giver nye udfordringer for os alle.

- Vi har sikret os godt med varer på lagerne, så vi er forberedte, men det er et meget omskifteligt marked vi er i lige nu.

2. Hvilke er de største vækstmuligheder for au2parts det kommende halve år?

- Når der ikke kommer nye biler, så skal de gamle jo fortsat køre, så det må være der de største muligheder er lige pt, og det er vi forberedte på.

- Samtidig har vi jo udvidet sortimentet til alle de nye el/hybrid-biler, således at vi får vores naturlige andel af dette marked.

- Udover det næste halve år, bliver det jo spændende at se hvilken filosofi, der vinder CO2-diskussion: Om det er hurtig udskiftning af ældre biler til nye elbiler, eller det er mere CO2-venligt at lade de ældre biler køre i længere tid. Denne diskussion er måske mere politisk end faktuelt påvist.

Hvilken filosofi vinder: Hurtig udskiftning af ældre biler til nye elbiler, eller er det mere CO2-venligt at lade de ældre biler køre i længere tid. Niels K. Skak, direktør, au2parts

3. Hvilke muligheder har au2parts for at fortsætte den grønne udvikling det kommende halve år?

- Vi er og skal være en del af den grønne omstilling. Vi har nu tre elvarebiler kørende, og tester hvorledes det passer til vores forretning. Samtidig bliver alle vore lokationer/afdelinger gennemgået med fokus på energiforbruget, så vi er en naturlig del af omstillingen til lavere energiforbrug.

- Vores vareprogram tilpasses som altid løbende til det nye behov, således at alle de grønne biler kan blive serviceret med dele fra os.

4. Hvordan vurderer du den stadigt større konkurrence blandt landets grossister? Er der plads til så mange?

- Det er jo et godt spørgsmål. For at have et tilstrækkeligt bredt og stort sortiment af varer og øvrige ydelser til værksteder, kræver det en vis størrelse. au2parts har en god størrelse hvor der er ressourcer til udvikling og samtidig en størrelse, så man altid kan få fat i den ”røde livline”.

- I mange år har vi haft en rigtig god udvikling på trods af corona, nu krig og alle andre udfordringer, og konkurrenter er kommet og gået. Så svaret må være: Ja der er plads, for udvikler man sig ikke tilstrækkeligt, tager en anden konkurrent over.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125