23948sdkhjf

Michael Gadegaard: - FTZ vil sikre reservedele til elbiler

Digitalisering, elbiler og grøn omstilling er en række af de emner, som grossisten FTZ sætter fokus på det kommende halve år, forklarer grossistens vicedirektør, Michael Gadegaard i dette interview.

Michael Gadegaard, vicedirektør, FTZ:

1. Hvilke er de største udfordringer for FTZ det kommende halve år?

- I stedet for at sige udfordringer vil jeg kalde det opgaver. Her ser jeg, at de store opgaver er vi som grossist kan forsætte med at sikre de professionelle værksteder følgende: Høj leveringssikkerhed af reservedele og tilbehør. Adgang til EV-reservedele, som fylder mere for vores kunder. Hjælp til fortsat digitalisering af værkstedet. Hjælp til forretningsudvikling, så den travlhed, som vores kunder oplever, også omsættes til en styrket bundlinje. Og endelig: Hjælp til generationsskifte, så vores kunder får hjælp hele vejen fra tanke til salg.

2. Hvilke er de største vækstmuligheder for FTZ det kommende halve år?

- Leveringssituationen ift. nye biler på den ene side og på den anden side forbrugere, der ønsker at sætte investering i ny bil i bero og dermed køre længere i deres nuværende bil, er to faktorer, som skaber øget arbejde hos vores kunder. Vi ser derfor en vækstmulighed her.

Derudover er andelen af EV-bilejere, der vælger at få serviceret og repareret deres bil hos vores kunder også stigende, og det kan dermed også bidrage til vækst.

3. Hvilke muligheder har FTZ for at fortsætte den grønne udvikling det kommende halve år?

- Hos FTZ ser vi internt muligheder for at fortsætte den grønne udvikling inden for fx energi, logistik samt transport, men vi ser også store muligheder for at hjælpe vores kunder med den grønne omstilling.

- Helt konkret hjælper vi gennem vores totalløsning Grøn Viden, hvor vi har samlet produkter, services, uddannelse, forretningsudvikling, indretning og udstyr, som gør, at vi kan hjælpe værkstedet med en færdig og rentabel totalløsning.

Helt konkret hjælper vi gennem vores totalløsning Grøn Viden, hvor vi har samlet produkter, services, uddannelse, forretningsudvikling, indretning og udstyr. Michael Gadegaard, vicedirektør, FTZ

4. Hvordan vurderer du den stadigt større konkurrence blandt landets grossister? Er der plads til så mange?

- Der har altid været stor konkurrence i branchen, hvilket gør, at vi må fortsætte med at skabe værdi for vores kunder og deres kunder.

- Vi tror på et langvarigt partnerskab, hvor vi bl.a. gennem høj tilgængelighed og et markedstilpasset reservedelsprogram, tilbehør, udstyr, services, specialister, sælgere, ekspedienter, uddannelse, forretningssparring og digitalisering kan hjælpe vores kunder til en stærkere og mere lønsom forretning nu og i fremtiden. Vi tror på: Flere Fordele. For Dig. For Fremtiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189