23948sdkhjf

Det er på søndag: 850 klassikere til træf på K.W.Bruuns nye Classic Car House

K.W.Bruuns kommende Classic Car House er endnu ikke bygget færdigt – alligevel danner det i weekenden rammen om et sparke-dæk-træf med 850 klassiske biler.

Copenhagen Historic Grand Prix i sidste weekend, og Classic Car House-træf på søndag. De to arrangementer understreger en ny trend: Begejstringen for gamle biler.

Classic Car House har længe været en drøm for familien Bruun, der er ejerne af importselskabet K.W.Bruun med bl.a. Stellantis-mærkerne som Peugeot, Opel og senest Fiat og Alfa Romeo. I de historiske bygninger, det gamle Landbrugsmuseum og Virumgård, opføres det kommende Classic Car House, som skal danne rammerne om et moderne bilmuseum med gamle biler selvfølgelig – men også mange andre aktiviteter, der har passionen som krumtap.

Et eksempel er Classic Car Festival på søndag.

Vigtigst er en ”perlerækker af smukke klassiske biler så langt øjet rækker,” som arrangørerne selv formulerer det.

Og med en tilmelding på 850 biler ser det jo ud til, at arrangørerne får ret. Klassikerbilerne krydres med musikalske indslag fra Maria Montell og Back to Back med bl.a. Morten Remar, der jo foruden musikken er kendt for sin store bilbegejstring – og fart på en racerbane.

Der serveres bl.a. hjemmelavede burgere og grillpølser fra klassiske food trucks. Dagen byder også på kåringer & præmier i mange forskellige kategorier.

Classic Car Festival 2022

  • Classic Car Festival
  • På Classic Car House
  • Sorgenfri Slot & Slotshave
  • Kongevejen 2, 2800 Lyngby
  • Søndag den 14. august
  • Klokken 10-17
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141